torsdag 22. mai 2014

Sykkel = vår!!

Jeg fant bloggen Scrappelyst for en tid siden, før de egentlig hadde startet skikkelig opp. Jeg fulgte med og opplevde at de har en god tone på bloggen og en fin start på utfordringene sine. VÅR.
Så da ble det en LO. Av sønnen den dagen han bestemte seg for å sykle uten støttehjul. Han er i dag 8 år, og har siden han var sterk nok i bena, syklet rundt på trehjulssykkel, sykkel med støttehjul, og så den våren han var 4 år.... syklet uten støttehjul på den vesle Bandit sykkelen sin :) Så da sola har fått smeltet snøen og isen fra belegningsteinen har sykler blitt dratt fram i alle disse årene, og da er det VÅR for meg :) Sånn er det fortsatt. Sånn vil det alltid være. Denne gutten er sykkelgal, og nå har han til og med begynt med BMX!!! :)

3 kommentarer:

Hege sa...

Herlig LO!
Skikkelig tøff og guttete, og sykling hører absolutt våren til.

Tusen takk for hyggelig omtale av bloggen vår øverst i innlegget og for at du deltar i vår-utfordringen vår! Håper vi ser deg igjen i senere utfordringer også.

Hege, hos Scrappelyst.

Scratch sa...

Skikkelig lekker LO. Virkelig flott bruk av både masker og distress stain, og at du har hentet opp fargene fra bildet, gjør at bildet virkelig kommer til sin rett! Kjempesøt liten sykkel øverst :)

Tusen takk for at du deltar i utfordringen vår hos Scrappelyst!

Linda :)

Katrine E. Bråten sa...

For en herlig layout! Liker arbeidet du har gjort med bakgrunnen - kjempetøft med splattene!

Tusen takk for at du deltar i utfordringen vår hos Scrappelyst :)

Katrine, Scrappelyst